Bridge Over River

8-DAAGSE

INSPIRATIEWANDELTOCHT
IN KLEIN ZWITSERLAND

wandeltocht naar je essentie

update:

Het spreekt voor zich dat we alle coronaregels respecteren die in voege zullen zijn op het moment dat deze tocht plaatsvindt. 

Voor vrouwen die zichzelf willen trakteren op een week zelfzorg die thuis blijft nazinderen.

Welke petten draag jij allemaal? Die van mama, partner, dochter, werknemer/werkgever/ondernemer, vriendin, vrijwilliger bij een vereniging...? En wanneer kom jij aan bod? Deze inspiratiereis is een uitnodiging om al deze petten enkele dagen thuis te laten en enkel nog de pet van "IK" te dragen. 8 dagen lang mag jij jezelf loskoppelen van de dagelijkse routine en stress, waarbij je enkel de ene voet voor de andere hoeft te zetten. Nee, dat is niet egoïstisch: een vrouw die aan zelfzorg doet, kan ook beter voor anderen zorgen. Denk maar aan de veiligheidsvoorschriften in het vliegtuig!  

Op nog geen 3 uur rijden van Brussel belanden we in de mysterieuze natuurpracht van Klein Zwitserland, waar we onze mentale batterij opladen in een rustgevende en bosrijke omgeving. Van zaterdag 10 juli tot en met zaterdag 17 juli begeleid ik in samenwerking met Vrouwkracht deze Mindful me-time in Müllerthal, een (innerlijke) pelgrimstocht voor vrouwen waar beweging en innerlijke rust centraal staan.

 

We stappen 6 dagen lang (van zondag tot en met vrijdag) de bekroonde Müllerthaltrail in de mysterieuze bossen van Luxemburg.

6 dagen stappen met je essentie op je rug.

8 dagen puur voor jezelf, los van verwachtingen van anderen, op weg naar je innerlijke rust, naar een leven met meer energie en minder stress.

Aan de hand van ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en oefeningen leer ik je anders omgaan met stress.

We werken rond thema's als bewustwording, focus voor wat hier en nu aanwezig is, loslaten en vertrouwen. Jouw rugzak zal enerzijds lichter worden door dat wat je leert loslaten, en anderzijds vul je die rugzak met technieken die je in je dagelijks leven, op een duurzame manier, kan inzetten om meer rust en minder stress te ervaren.

 

Als er één plaats is waar kabouters kunnen bestaan, is het wel in de magische bossen van de Müllerthaltrail! Een ideale omgeving om je te herbronnen en de natuur én jezelf te herontdekkenEn dat zonder een vliegtuig te moeten nemen! 

 

Wil je mee op zoek naar kabouters?

En tegelijk op zoek naar de rust in jezelf? 

Wil je graag eindelijk dat gepieker en gemaal in je hoofd stilzetten?

Wil je leren luisteren naar je lichaam?

Wil je  jezelf me-time cadeau doen?

Wil je samen met gelijkgestemde vrouwen ervaren hoe het voelt om jezelf in de natuur terug te vinden? 

 

Er is plaats voor maximum 8 deelneemsters. Er wordt gemiddeld 19 km per dag gestapt. Een basisconditie is dan ook gewenst. Inschrijven voor deze reis is misschien net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om meer te gaan bewegen. Want dan heb je voor jezelf een doel gesteld waar je naartoe wil werken!

Kies jij bewust voor jezelf en trakteer jij jezelf op deze unieke tocht?

Neem dan contact met me op!