Wat anderen over mij zeggen

Een tijdje geleden schreef ik me in voor Mindful Run en Mindful Walk in het Vrijbroekpark. Door omstandigheden (ziekte Veerle, wijziging data waardoor ik niet kon) ging deze reeks niet door. Toch wel jammer. En toen begon de lockdown... "Blijf in uw kot" is sindsdien de meest gehoorde slogan. Veerle wist daar wonderwel op in te spelen door de "Blijf mindful in uw kot" online sessies in het leven te roepen. Bewustwording, ademhaling, lichaamshouding, ... komen uitgebreid aan bod, afgewisseld met oefeningen, yoga, meditatie, ... Een echte aanrader!

-Marleen-

Hi Veerle, van de voormiddag gaan lopen door de wind, door de regen dwars door alles heen en het gaf me nog een goed gevoel ook! Dat zou ik voor ik je cursus gevolgd had nooit gedaan hebben, want dan was ik lekker binnen gebleven. Waar een mindful cursus niet goed voor is hé!

-Elly-

Vóór de cursus mindful walk wandelde ik van plaats A naar B. Snel, afwezig, afgesloten voor de omgeving en voortdurend druk bezig met honderd-en-een gedachten in mijn hoofd. Tijdens de lessen leerde Veerle me mijn aandacht terug te brengen naar het hier en nu, en weer écht rond te kijken en aanwezig te zijn. Niet meer voortdurend af te dwalen. Dat brengt me nu veel meer rust. Ik voel me weer verbonden met de omgeving rondom me. Dank je wel, Veerle, voor de eye opener.

-Rien-

Ik heb geleerd om los te laten en op te gaan in de beleving van het mooie van de natuur.... momenteel loop ik 2 keer per week... mindful!

-Katrien-

Leren focussen op ademhaling. Het waarom en hoe werden uitgelegd...de geuren in dit park, schemering, een mooie lucht en spelenderwijs bewust worden van het hier en nu. Ik heb tijdens deze sessies de natuur beleefd met al mijn zintuigen. Het gaf me een boost van energie.
De sessies hebben me deugd gedaan en me veel deugddoende inzichten gegeven.
Veerle is een topcoach en behoort tot de top 3 van de personen waarmee ik in 2019 positieve zaken heb kunnen opbouwen.

-Véronique-

Niet enkel voor vrouwen. Als man vind ik het ook zeer belangrijk om stil te staan bij het hier en het nu. Veerle doet dit geweldig en haar lessen hebben echt bijgedragen tot het vinden van mijn innerlijke rust. 

-Carl-

Geweldige mindfulness ontdekt! Ik ben van nature gejaagd, een stresskip, controlefreak,moeilijk kunnen ontspannen... in een burnout geraakt...Dankzij Veerle en de lessen heb ik geleerd om meer van de dingen te genieten en proberen tot rust te komen wat voor mij een moeilijke opgave is. Ik probeer dit nu ook toe te passen in het dagelijkse leven wat voor mij niet altijd een evidentie is. Maar ik sta al wat stappen verder. Bijkomend keitoffe mensen leren kennen! Ik kijk al uit naar mindful run 2.0! Een echte aanrader! Die zondagmorgenvroeg daar kwam ik met plezier naartoe. 

-Isabelle-

Ik heb 2 initiatielessen bij Veerle gevolgd: 1x yoga en 1x mindful walk. Ze is een prima lesgeefster. Haar inzet en enthousiasme werken aanstekelijk. Veerle heeft een zeer persoonlijke aanpak. De stijl en openheid waarmee ze iedereen begeleidt is top.

-Ghislaine-

Veerle doet dat zo naturel! Een top-talent. Ongelooflijk hoe ze zo snel een groepsgevoel kan creëren. Ik kwam altijd met meer energie en voldaan gevoel naar huis!
-Elke-

Een hele leuke, ontspannende ervaring met een super coach! Na een les op dinsdagavond voel ik mij op woensdagochtend fitter en energieker. Ik liep voordien helemaal niet graag maar deze manier maakte lopen eigenlijk best tof! 

-Sandra-